Published On: mar, oct. 8th, 2019

Acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie grave

nichiduta.ro

În perioada 5-6 octombrie a.c., politiştii de la rutiera au continuat actiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave la nivelul judeţului.Astfel, pe parcursul celor doua zile, politiştii au constatat doua infractiuni şi au aplicat 364 de sancţiuni contraventionale, dintre care 157 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 29 pentru indisciplina pietonala şi 93 pentru abaterile comise de biciclişti.Alte 2 amenzi au fost aplicate pentru neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor şi 2 pentru consum de alcool.
De asemenea, poliţiştii au retinut 15 permise de conducere, dintre care 8 pentru depaşirea limitei legale de viteza cu peste 50 de km/h şi 3 pentru consum de alcool. Alte 3 permise de conducere au fost reţinute pentru efectuare de depaşiri neregulamentare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro