Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU „Basarab I” Dâmboviţa în ultimele zile

În perioada 21 – 27 ianuarie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 31 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), un incendiu la o hală a unui operator economic, 10 acţiuni pentru asigurare zonă, 6 acţiuni pentru asistenţă persoane, 4 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (înlăturare copaci căzuţi pe cabluri electrice/carosabil). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 286 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat 8 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de spe-cialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un echipaj al ISU Dâmboviţa cu un container de mare capacitate generator de curent electric, trimis la Urziceni pentru a alimenta gospodăriile fără energie electrică

Pe fondul fenomenelor meteorologice periculoase, caracterizate prin vânt puternic şi depunere de gheaţă pe stâlpi şi cabluri, în judeţul Ialomiţa s-au înregistrat avarii importante la reţeaua de alimentare cu energie electrică. Pentru asigurarea necesităţilor populaţiei din zonele afe-catate, IGSU a dispus dislocarea în judeţul Ialomiţa a 16 containere de mare […]