Acţiuni de informare şi prevenire desfăşurate de jandarmii montani

Jandarmii montani de la posturile Peştera şi Zănoaga au desfăşurat weekendul trecut o serie de activităţi de informare în cadrul unor acţiuni de prevenire a faptelor ilegale cu impact negativ asupra ariilor naturale protejate, florei şi faunei sălbatice.
Acţiunile au fost organizate în zonele Padina, Bolboci, Zănoaga, Dichiu şi Piatra Arsă, în locuri de campare, la obiective turistice, precum şi pe traseele montane.
Acestea au avut ca scop informarea turiştilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale incidente prevederilor Legii nr. 54 din 2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic, dar şi la pericolele la care îşi pot expune sănătatea şi siguranţa prin cam-parea în locuri neamenajate.
În cadrul acţiunilor au fost distribuite 100 de materiale informative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

POLIŢIŞTII DÂMBOVIŢENI AU ACŢIONAT PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII SARS-COV2

In ultimele 24 de ore au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.La […]