ACŢIUNI AMPLE DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECŢIE PE RAZA JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA

Poliţiştii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. şi instituţii cu atribuţii de control, au acţionat atât în uniformă, cât şi în civil, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de COVID-19.
Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat, noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
La activităţile de verificare au participat peste 300 de forţe de ordine, fiind verificate peste 160 de societăţi comerciale, precum şi 296 de mijloace de transport şi totodată legitimate peste 2300 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 300 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţa, dar şi pentru a-i proteja pe cei din jur.
Scopul forţelor de ordine care desfăşoară activităţi de verificare nu este aplicarea de sancţiuni.
POLIŢIŞTII sunt permanent la datorie şi aplică legea în litera şi spiritul ei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pompierii dâmboviţeni au lucrat la foc continuu

In perioada 12 – 18 octombrie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 41 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), două incendii de vegetaţie, 16 acţiuni pentru asigurare […]