Published On: mie, apr. 11th, 2018

ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR DÂMBOVIŢENI, PENTRU UN PAŞTE ÎN SIGURANŢĂ

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost la datorie, pe toată perioada minivacanţei de Paşte, pentru ca cetăţenii să petreacă în linişte şi siguranţă sărbătoarea Învierii Domnului.
În perioada 06 – 09 aprilie a.c, peste 200 de poliţişti dâmboviţeni au acţionat, zilnic, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate zilnic 86 de patrule şi s-a acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie cu 11 aparate radar. Poliţiştii au intervenit la 199 de evenimente, dintre care 154 au fost sesizate prin 112.
În urma activităţilor desfăşurate în această perioadă, au fost constatate 112 infracţiuni şi au fost aplicate 612 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 145.150 de lei. Din totalul amenzilor, 194 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 410 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie prevăzute de O.U.G. 195/2002.
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind reţinute 24 de permise de conducere, dintre care unul pentru consum de alcool, 6 pentru viteză excesivă şi 17 pentru alte abateri.
De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro