Published On: vin, feb. 15th, 2019

Acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi a furturilor de animale şi metale feroase şi neferoase

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu efective de la Secţia nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, au organizat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi a furturilor de animale şi metale feroase şi neferoase.
La activitate au participat şi efective de jandarmi. În urma activităţilor din teren, poliţiştii au legitimat 42 de persoane, au controlat 36 de vehicule şi au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale.
Valoarea totală a amenzilor se ridică la 5.900 de lei.
Din totalul amenzilor, 16 au fost pentru neportul centurii de siguranţă, 4 pentru indisciplina pietonală, 3 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege şi 3 pentru opriri în locuri neper-mise.
Alte 3 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 şi 1 la Legea nr. 171/2010.
De asemenea, în cursul zilei trecute, poliţiştii de la Secţia nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au surprins în flagrant doi bărbaţi în timp ce tăiau fără drept material lemnos de esenţă stejar.
Lemnul a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Răcari, iar pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Legea 46/2008 privind Codul Silvic.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro