ACȚIUNE ÎN ZONA TRECERILOR LA NIVEL CU CALEA FERATĂ

Polițiștii de la transporturi au acționat, la nivel național, pentru prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și pentru reducerea victimizării populației, prin accidente produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.
În cadrul acțiunii, s-au desfășurat activități în zona a 175 de treceri la nivel cu calea ferată, fiind depistate două persoane urmărite.
Astfel, au fost verificate 844 de vehicule, au fost aplicate 363 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 128.225 de lei, dintre care 231 de sancțiuni la regimul rutier.
Totodată, au fost reținute 14 permise de conducere, retrase 7 certificate de înmatriculare și 5 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Parteneriatele și inițiativele educaționale sprijinite de Ministerul Educației

Ministerul Educației încurajează inițiativele educaționale menite să aducă un plus de valoare sistemului de învățământ din România, mai ales inițiativele fundamentate pe o experiență empirică solidă sau care au ca scop declarat îmbunătățirea competențelor academice și social-comportamentale ale elevilor și studenților. În afară de acest tip de programe, există numeroase […]