ACŢIUNE IN TRENURI ŞI ÎN STAŢIILE DE CALE FERATĂ

Poliţiştii de la transporturi au acţionat pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea şi combaterea călătoriei frauduloase şi a faptelor ilicite în staţiile de cale ferată şi în trenurile de călători. 550 de poliţişti şi 82 de angajaţi ai societăţilor de transport feroviar au patrulat în aproape 400 de staţii de cale ferată şi 500 de trenuri, depistând 843 de persoane care călătoreau fraudulos. Valoarea taxelor şi suprataxelor aplicate călătorilor fără bilet a fost de peste 8.000 de lei.
Poliţiştii au depistat alte două persoane care aveau nevoie de internare în centre de specialitate, 11 minori lipsiţi de supraveghere, o persoană dată în urmărire naţională şi 30 care practicau cerşetoria.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 310 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe fiind aplicate pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Valoarea amenzilor a fost de peste 60.000 de lei, iar a bunurilor confiscate de aproape 4.000 de lei.
Poliţiştii au constatat şi 23 de infracţiuni, dintre care 20 de natură economică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PESTE 100 DE DE ACŢIUNI OPERATIVE Şl PERCHEZIŢII, PENTRU DESTRUCTURAREA GRUPĂRILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română şi D.I.I.C.O.T. au efectuat 66 de percheziţii pentru destruc-turarea unor grupări de criminalitate organizată, specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani. Au fost organizate 44 de acţiuni operative pentru probarea activităţii infracţionale a […]