Acţiune de salvare contracronometru, desfăşurată de IPJ Dâmboviţa şi STS

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale cu privire la faptul că doi cetăţeni de naţionalitate afgană au sesizat că sunt într-un vehicul, de culoare deschisă, în care s-au urcat din Turcia şi nu au aer.
în acest context, poliţiştii au fost alarmaţi şi au intervenit pe raza întregului judeţ, reuşind, cu operativitate, depistarea ansamblului de vehicule rutier, pe drumul naţional 7, pe raza oraşului Titu, cât şi a celor două persoane cărora li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportate la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale, acestea aflându-se în afara oricărui pericol.
în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi trafic de migranţi, fapte prevăzute de art. 262 şi art. 263 din Codul Penal.
în continuare sunt efectuate cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Doi bărbaţi de 61 şi 44 de ani, foşti pădurari, reţinuţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi de 61 şi 44 de ani, din localităţile Conteşti şi Mătăsaru, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de fals intelectual şi uz de fals, fapte prevăzute […]