Published On: joi, nov. 8th, 2018

Acţiune a poliţiştilor din Valea Mare

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au acţionat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos, a faptelor antisociale şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.
Astfel, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, 11 pentru nere-spectarea regulilor de circulaţie, conform O.U.G. 195/2002 şi 3 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea, a fost confiscat 1.3 m3 de material lemnos pentru care nu exista documente justificative de provenienţă. Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a fost depistat în timp ce transporta cantitatea de 0.5 m3 de material lemnos, fără a deţine documente de provenienţă şi transport. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a acestuia şi confiscarea materialului lemnos.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro