Published On: mar, iul. 10th, 2018

Achiziţionarea de ambulanţe cu finanţare prin POR 2014-2020

nichiduta.ro

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a aprobat în data de 6 iulie Ghidul Solicitantului – Condiţii specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte dedicat achiziţionării ambulanţelor. În acest sens, depunerea proiectelor se va face începând cu luni 09.07.2018, ora 12:00 şi până la data de 12.08.2018, ora 12:00. Ghidul Solicitantului – „Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte P.O.R./2018/8/8.1/8.2/1 -Ambulanţe” conţine informaţiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate ale solicitantului şi ale proiectului, precum şi o descriere a etapelor de verificare, evaluare şi contractare a aplicaţiilor. Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este de 1 milion de euro, iar valoarea maximă eligibilă este de 30 milioane de euro. Solicitanţi eligibili – Parteneriatul dintre Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi Inspectoratele judeţene pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ale fiecărui judeţ care aparţine regiunilor de dezvoltare eligibile pentru finanţare (Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest şi Centru).
Apelul este de tip non-competitiv, bazat pe listă de proiecte pre-identificate, cu termen limită de depunere a cererilor de finanţare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro