Published On: mar, ian. 8th, 2019

Accidente în lanţ pe drumurile din Dâmboviţa, în seara de Bobotează

Seara de Bobotează, 6 ianuarie, a fost seara accidentelor pe drumurile din judeţul Dâmboviţa. Un pieton decedat, altul a fost rănit grav şi două femei au suferit traumatisme, acesta este bilanţul producerii a trei accidente. Pe DJ 711 în localitatea Racoviţa a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unui pieton, un bărbat în vârstă de 33 de ani ce a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru îngrijiri medicale. Şoferul autoturismului implicat în accident are vârsta de 20 de ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.
Tot în seara de bobotează, pe DN 72 – localitatea Viişoara a avut loc o coliziune între două autoturisme. Din primele cercetări a reieşit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani a pătruns pe contrasens, moment în care s-a ciocnit cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat două victime, două femei, pasagere în autoturismele implicate în accident.
Pentru un bărbat din localitatea Morteni, seara de Bobotează a fost fatală. Din primele date, un conducător auto de 32 de ani a acroşat si accidentat mortal un pieton de 40 de ani. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul producerii accidentului fiind identificat după 30 de minute de către poliţişti.
Conducatorul auto se află în custodia poliţiei şi va fi ret-inut, fiind cercetat de poliţişti pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. In urma testării cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>