Accidente în lanţ pe DN 7- Mătăsaru şi DN 72A- în afara localităţii Dragomireşti

O clipă de neatenţie la volan poate costa viaţa. Sâmbătă de dimineaţă, pe DN7-Mătăsaru s-a produs o coliziune între un atelaj hipo-o căruţă si un microbuz. În urma impactului, căruţaşul a fost rănit iar calul a murit Se efectuează cercetarea la faţta locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.
A ajuns cu maşina în copac
La scurt timp după producerea accidentului pe pe DN7-Mătăsaru, un alt eveniment neferit s-a produs DN72A- în afara localităţii Dragomireşti . Un auto s-a izbit de un copac, În urma impactului, şoferul o tânără de 19 ani, din localitatea Pietrari, s-a accidentat grav. Era singură în autoturism şi se pare că a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac.Se efectuează cercetarea la faţa locului.
La Voineşti, coliziune între două auto
Pe fondul neacordării priorităţii de trece, tot sâmbătă de dimineaţă , pe raza localităţii Voineşti, a avut loc o coliziune între două auto, două victime rănite uşor la prima vedere. Şoferul vinovat este un bărbat de 77 de ani, din Târgovişte, celalalt, o tânără de 27 de ani, din Cândeşti. În urma accidentului, două doamne, pasagere în cele două autoturisme au suferit răni. Se fac cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începerea proiectului  „Extindere si modernizare productie MOBIREF DESIGN SRL”

S.C. MOBIREF DESIGN S.R.L. cu sediul în Târgoviste, România, Str. Laminorului nr. 46, judetul Dâmbovita,, CUI RO 16528747, J15/531/18.06.2004, implementează proiectului cu titlul: „ Extindere si modernizare productie MOBIREF DESIGN SRL”, cod SMIS 115166, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 2876 / 07.08.2018 […]