ACCIDENTE GRAVE în comuna Corbii Mari

Un şofer în vârstă de 20 ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Ford, pe DJ 701 Corbii Mari, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen, condus de un bărbat, în vârstă de 33 ani.
În urma evenimentului rutier, patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
MOTOCICLIST SPULBERAT
Un şofer de 49 ani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 711 A – Corbii Mari, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o motocicletă Kawasaki, condusă de un tânăr de 26 ani.
Din accident a rezultat rănirea gravă a motociclistului care a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii au continuat acţiunile de informare şi prevenire în context pandemic

Jandarmii dâmboviţeni au desfăşurat zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor adoptate de autorităţi în contextul pandemic.În perioada 29 martie – 4 aprilie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, alături de poliţiştii dâmboviţeni au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, pieţe, centre comerciale, parcuri şi în mijloacele de transport […]