Accident rutier pe DN 71, în localitatea Mircea Vodă, cu 5 victime încarcerate

Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localităţii Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz.
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenţie (două de la Detaşamentul Titu şi una de la Detaşamentul Târgovişte) şi două echipaje de ambulanţă SMURD (de la Garda Răcari şi Detaşamentul Titu), găsind 5 persoane încarcerate în cele două autoturisme.
Salvatorii au acţionat imediat pentru descarcerarea victimelor din cele două autoturisme, care apoi au fost preluate de echipajele de ambulanţă SMURD şi SAJ. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, cele 5 victime au fost transportate cu ambulanţele la spital, la UPU Târgovişte.
Pasagerii din microbuz (5 persoane) s-au autoevacuat şi nu au necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii au asigurat la locul accidentului şi măsurile de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile importante de carburant şi ulei pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACŢIUNE PENTRU SIGURANŢA TRAFICULUI RUTIER

Timp de 5 zile, poliţiştii rutieri au acţionat la nivel naţional pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule înmatriculate în alte state. În perioada 17 – 21 februarie 2021, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere, poliţiştii au acţionat la nivel naţional pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, […]