Accident mortal pe DN 72A Târgovişte-Câmpulung

Pe 72A Târgovişte-Câmpulung, zona Dragomireşti, a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte două au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. La faţa locului au intervenit şi pompierii de la descarcerare.
Un bărbat de 75 ani, în timp ce conducea auto Dacia Logan, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu auto Opel, condus de un bărbat de 45 ani. în urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 45 ani, al soţiei acestuia, femeie de 41 ani şi rănirea gravă a fiului acestora, de 19 ani, care se aflau în autoturismul Opel, rănirea gravă a conducătorului Loganului.
Poliţiştii efectuează în continuare cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute de art. 192 şi art. 196 din Codul Penal, urmând să fie stabilită modalitatea şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

9 milioane de Euro vor fi atraşi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în cadrul POIM 2014 - 2020

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte (SJUT) a semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte”, SMIS 140881, derulat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020. Prin acest proiect, SJUT va achiziţiona echipamente şi consumabile medicale, […]