Accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat

I.B.

accidentAccident de muncă la o fabrică din Târgovişte care se ocupă cu cromarea barelor de oţel. Un muncitor, în vârstă de 46 de ani, a murit în chinuri groaznice după ce a fost lovit de mai multe ţevi desprinse de pe un suport metalic. Bărbatul a suferit traumatisme severe şi a murit pe patul de spital.
Incidentul s-a petrecut miercuri seara. La o oră de la prezentarea la Camera de Urgenţă a Spitalul Judeţean din Târgovişte, bărbatul a murit. Potrivit inspectorilor ITM, se pare că muncitorul a făcut o manevră greşită cu o macara. Cazul este acum cercetat de un procuror de la Prchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vitezomanii, sancţionaţi de poliţiştii rutieri dâmboviţeni

200 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti după ce au fost depistaţi în timp ce rulau cu viteză neregulamentară. Poliţiştii rutieri, în colaborare cu structurile de ordine publică, au acţionat pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. Au fost folosite autospecialele […]