Absolvenţii clasei a VlII-a au susţinut proba scrisă la matematică

Absolvenţii clasei a Vlll-a au susţinut, ieri, al doilea examen din cadrul Evaluării Naţionale, la disciplina Matematică. Potrivit metodologiei, elevii au intrat în sălile de examen până la ora 8:30, iar examenul scris a început la ora 9:00. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au avut la dispoziţie două ore.
În Dâmboviţa au fost organizate Absolvenţii clasei a Vlll-a au susţinut, ieri, al doilea examen din cadrul Evaluării Naţionale, la disciplina Matematică. Potrivit metodologiei, elevii au intrat în sălile de examen până la ora 8:30, iar examenul scris a început la ora 9:00. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au avut la dispoziţie două ore.
În Dâmboviţa au fost organizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PĂRĂLUŢĂ Şl OPREA, TITULARE ÎN MECIUL CU POLONIA

Reprezentativa feminină a României a remizat, scor 1-1, cu selecţionata Portugaliei, în preliminariile Campionatului Mondial – Franţa 2019. Isabelle Mihail a deschis scorul în minutul 34, printr-un şut de la 30 de metri, însă portughezele au egalat rapid, în minutul 39, prin Andreia Norton. Finalul reprizei secunde a aparţinut tricolorelor, […]