Published On: lun, aug. 28th, 2017

Abaterile comise de biciclişti şi neasigurarea la efectuarea manevrelor de către conducătorii auto, cauze generatoare de accidente de circulaţie

nichiduta.ro

Pe raza localităţilor Măneşti, Doiceşti, Corbii Mari şi Tărtăşeşti s-au produs patru accidente de circulaţie soldate cu rănirea uşoară a patru persoane.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că două dintre evenimente s-au înregistrat pe fondul abaterilor comise de biciclişti, iar celelalte ca urmare a neasigurării la efectuarea manevrei de mers înapoi ori la schimbarea direcţiei de deplasare .
În toate situaţiile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Un biciclist, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Doiceşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a căzut pe partea carosabilă.
Din impact a rezultat vătămarea corporală uşoară a acestuia.
În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente