Published On: vin, mai 12th, 2017

A tras cu pistolul în iubita care l-a părăsit

nichiduta.ro

Dragoste cu dosar penal pentru un tânăr din comuna dâmboviţeană Costeştii din Vale. Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Costeştii din Vale au fost sesizaţi că o tânără de 15 ani a fost agresată. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu un tânăr de 21 de ani, aceasta ar fi fost lovită cu un pistol cu bile de tip airsoft, fără a necesita îngrijiri medicale.
Pe numele bănuitului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
În conformitate cu prevederile Legii 295/2004, persoanele deţinătoare legale de arme letale şi neletale supuse autorizării au obligaţia de a se prezenta la sediul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în vederea prelungirii valabilităţii permisului de armă, înainte de expirarea acestuia.
Potrivit normelor legale, permisul de armă are o valabilitate de 5 ani, termen care se calculează de la data eliberării sau, după caz, de la data ultimei prelungiri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente