A TERMINAT Şl VOLEIUL!

Mihai ROŞOIU

CS Municipal Târgovişte a ratat podiumul naţional la volei feminin, după trei ani în care echipa a fost una dintre vedetele campionatului.
Managementul dezastruos al traseistului politic, Cipri-an Prisăcaru, a îngropat şi mai mult clubul. Locul 4 obţinut la finalul unuia dintre cele mai slabe sezoane din voleiul românesc a scos la iveală nepriceperea personajului paraşutat în fruntea CSM-ului.
„Pumele” aduse de Prisăcaru în 2017 şi dresorul iberic angajat tot de amuzantul Cipri PSD, fost PD, fost PDL, fost PNL, au fost umilite de o echipă a Blajului, care tocmai pierduse campionatul şi era cu gândul la Final Four-ul Ligii Campionilor de la începutul lunii viitoare.
Pesedistul de duzină din fruntea clubului târgoviştean nu a ieşit până astăzi să-şi certe jucătoarele şi antrenorii în public, aşa cum se izmenea în sezonul trecut, când invita jurnaliştii să le arate cât e el de exigent şi atent cu cheluirea banului public. A uitat când îl certa pe Nesic prin ziare şi spunea: „cu un asemenea lot echipa lua argintul cu mine antrenor”. Păi de ce nu te-ai băgat acum, presidente? Poate eram şi noi pe podium. Plus că în ultimul an ai mai căpătat ceva experienţă. Ai aflat că voleiul se joacă în 6 şi că mingea trebuie aruncată peste fileul ăla mare!
Staţi, nu vă grăbiţi să râdeţi, că omul chiar a vrut să-i dea nişte sfaturi lui Guillermo Nuştiucum în timpul meciului cu Blajul. Vorbeşte lumea că în ultimul set a început să-i spună spaniolului ce schimbări trebuie să facă şi să se agite de mama focului prin tribune, să vadă Daniel Creangă (referentul CSM-ului ajuns la meci prin bunăvoinţa stăpânului său) ce şef priceput are. Numai că individului de pe banca echipei târgoviştene iar cam fi întors spatele, conştient fiind de priceperea lui Prisăcaru.
Vestea bună e că pentru Prisăcaru coşmarul acestui sezon e aproape încheiat. Traseistul politic mai are ceva de postat pe Facebook în perioada turneului final al Cupei României, după care se poate dedica total activităţii sale preferate: selfie-urile.
Aaa, era să uităm. Mai există şi o echipă de baschet feminin, care va promova în primul eşalon, acolo unde a mai fost până când s-au gândit Prisăcaru şi un oarecare Tănase să o retrogradeze. Că aşa au vrut muşchii lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, TOT PE LOCUL 34

Simona Halep ocupă pentru a XXV-a săptămână locul I WTA, în clasamentul dat publicităţii luni. Ea are 8.140 de puncte, acelaşi număr ca în urmă cu o săptămână. Pe locul al doilea este în continuare daneza Caroline Wozniacki, cu 6.790 de puncte. În Top 100 WTA sunt prezente alte cinci […]