Published On: vin, ian. 18th, 2013

A SCĂZUT NUMĂRUL ABSENTELOR ELEVILOR DE LA ŞCOALĂ

nichiduta.ro

locuri-de-muncaPotrivit unor statistici şcolare realizate de curând, în ceea ce priveşte primul semes­tru al anului şcolar 2012-2013, numărul absenţelor acumulate de elevii dâmboviţeni a scăzut. Din declaraţiile Mihaelei Anton, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, reiese că numărul absenţelor de pe semestrul I al acestui an şcolar este mai scăzut comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
. Din calculul făcut la nivel de judeţ, în semestrul I din 2011-2012 s-au înregistrat 13,4 absenţe pe cap de elev, iar în semestrul I al anului şcolar 2012-2013, doar 11,1 absenţe pe cap de elev. „Numărul de absenţe a scăzut simţitor faţă de cel de anul tre­cut, un factor important fiind monitorizarea acestora de către inspectorat la nivelul judeţului. Anul acesta, absenţele s-au redus considerabil în fiecare lună”, a declarat Mihaela Anton. Cele mai multe absenţe s-au înregistrat în învăţământu liceal, mai ales în cazul elevilor de clasa a Xl-a şi a XII-a. Cei mai conştiincioşi sunt elevii de clasa I, a II-a, a III-a, a V-a, dar şi clasa a IX-a.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro