Published On: mie, sept. 13th, 2017

A salvat vieţi, iar acum, Luca Dorin are nevoie de ajutor

nichiduta.ro

Cu toţii trebuie să ne unim forţele şi să-l ajutăm pe Luca Dorin, un om care de-a lungul celor 30 de ani de activitate la Staţia de Ambulanţă Moreni a salvat zeci de mii de vieţi omeneşti. Luca Dorin, ambu-lanţier la Staţia Moreni, a fost depistat în urmă cu un an că suferă de o boală destul de gravă. Bărbatul şi-a căutat sănătatea prin spitalele din Capitală. Acum, Luca Dorin are nevoie de sânge. Este nevoie de grupa de sânge A2, cu Rh negativ. Cei care doresc să doneze sânge pentru Luca Dorin o pot face la Centrul de Transfuzie Târgovişte.
Salvarea oamenilor din situaţii critice, uneori la limită este profesia, crezul şi menirea lui Luca Dorin, de mai bine de 30 de ani. Când suna alarma sau telefonul, se urca în maşinile gata pregătite: o nouă misiune de intervenţie rapidă şi transportul răniţilor sau bolnavilor la primul spital. El este unul dintre oamenii care a salvat şi îşi doreşte să mai salveze vieţi. El este un om anonim, dar şi erou, căruia mulţi pe care i-a salvat, au uitat să-i trimită un gând bun, o mulţumire. Acum este momentul, să-i fim recunoscători lui Luca Dorin:
„Doneză sânge pentru că salvezi o viaţă!”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro