A.S. Doiceşti Se reuneşte pe 1 august

A.l.

sportEchipa de lângă termocentrală trebuia să se reunească luni, 15 iulie, la baza proprie şi să înceapă antrenamentele. Dar startul în noul sezon se va da pe 1 august.
Antrenor a rămas Eugen Oană care a condus echipa în sezonul trecut. De juniori se va ocupa Ilie Sorin. Puştii din Doiceşti s-au clasat pe locul 3, după Gloria Corneşti (campioana judeţului) şi Flacăra Moreni. Dintre juniori, 3-4 vor fi promovaţi la echipa mare. Vor mai fi transferaţi, de la alte echipe, câţiva jucători.
„Vom relua antrenamentele pe 1 august în vederea abordării noului sezon, care începe pe 17 august. Ne vom consulta cu preşedintele executiv, Cosmin Stana (este viceprimarul din Doiceşti) şi vom face planul de bătaie. Vom face programul de antrenamente şi meciuri amicale, bugetul şi lotul de jucători. De asemenea, vom fixa obiectivul. Nu vom neglija grupa de juniori antrenată de Ilie Sorin, care a avut rezultate foarte bune”, ne-a declarat directorul sportiv, Nicu Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În Mexic, capete tăiate, pe toate drumurile

Trăim într-o lume caracterizată prin „frumuseţea” sângeroasă a violenţei. Mexicul contemporan este cel mai bun exemplu. în unul din ultimele sale romane, „La Voluntad y la Fortuna” („Voinţa şi norocul”), Carlos Fuentes pune un cap tăiat, părăsit pe una din plajele Pacificului, să vorbească: „Sunt capul tăiat numărul o mie, […]