A refuzat să se legitimeze la controlul poliţiei rutiere

Poliţiştii din cadrul Briroului Rutier au oprit pentru control, pe DN 72A, pe raza localităţii Priseaca, un autoturism condus de un barbat de 47 de ani, din municipiul Bucureşti.
în urma verificarilor efectuate, poliţiştii au constatat ca şoferul figurează în bazele de date ale Poliţiei Române ca având permisul de conducere anulat.

La solicitarea poliţiştilor de a-i însoţi la sediul Poliţiei pentru efectuarea unor veroficari, şoferul a refuzat şi s-a blocat in autoturism.
Având în vedere refuzul bărbatului de a se conforma solicitărilor poliţiştilor, politistii au procedat, conform prevederilor Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcţionarea Poliţiei Romane, la scoaterea acestuia din autovehicul, prin spargerea geamului lateral, şi conducerea la sediul Politiei, urmand sa fie dispuse măsurile legale în consecinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RESPECTAŢI DISPOZIŢIILE ŞI INDICAŢIILE POLIŢIŞTILOR RUTIERI!

Atunci când se află în trafic, poliţiştii le pot transmite dispoziţii sau indicaţii participanţilor la trafic prin intermediul dispozitivelor speciale, cu mesaje electronice variabile, montate pe autospecialele poliţiei. Acestea au rolul de a asigura realizarea misiunilor cu rapiditate şi siguranţă, atât pentru poliţişti, cât şi pentru participanţii la trafic.în executarea […]