Published On: mie, iun. 28th, 2017

A pierdut, dar norocul a adus-o pe tabloul principal SORANA A AJUNS ÎN TURL 2 LA EASTBOURNE

nichiduta.ro

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, locul 62 în clasamentul WTA, ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, s-a calificat, luni, în turul secund al turneului de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii în valoare totală de 753.900 de dolari.
Cîrstea a învins-o, scor 6-3, 6-2, pe rusoaica Katerina Siniakova (39 WTA) într-o oră şi un minut de joc. În primul set, Cîrstea şi-a pierdut serviciul în debut, dar a reuşit imediat să egaleze (1-1). Apoi, cele două sportive au mers cap la cap cu serviciul până în game-ul şase, când Sorana a reuşit break-ul (4-2), pentru ca, în final, să se impună, scor 6-3, în 32 de minute. În actul secund, Cîrstea s-a distanţat rapid la 5-1 după o serie de patru game-uri câştigate la rând, printre care şi două break-uri, iar, în final, s-a impus, scor 6-3, în 27 de minute, după ce a reuşit să câştige contra serviciului în ultimul game.
În turul secund, Cîrstea o va întâlni pe Johanna Konta (Marea Britanie, 5 WTA). Pentru accederea în turul secund, românca va încasa un cec în valoare de 5,155 de dolari şi 30 de puncte în clasamentul mondial. Sorana pierduse iniţial în ultimul tur al calificărilor, fiind învinsă, scor (3)6-7, 1-6, de Su-Wei Hsieh (Taiwan, 115 WTA), dar a pătruns pe tabloul principal din postura de lucky loser.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro