A pătruns într-o locuinţă de pe raza localităţii Potocelu, de unde ar fi sustras 18.000 de lei şi 2.900 de euro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de art. 229 şi art. 335 din Codul Penal.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi prezentat Judecătoriei Găeşti faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
Cel în cauză este bănuit că la data de 20 decembrie a.c., ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza localităţii Potocelu, de unde ar fi sustras 18.000 de lei şi 2.900 de euro. Ulterior, bărbatul ar fi achiziţionat un autoturism pe care l-ar fi condus fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuare, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două intervenţii ale pompierilor găeşteni în comuna Hulubeşti: la un accident rutier şi un incendiu de casă

Pompierii găeşteni au fost solicitaţi să intervină în urma producerii unui accident rutier soldat cu o victimă, ce a avut loc pe raza localitatăţii Măgura (comuna Hulubeşti), în care au fost implicate două autovehicule (un microbuz şi un autoturism).La locul evenimentului, pompierii de la Detaşamentul Găeşti s-au deplasat cu o […]