Published On: lun, aug. 21st, 2017

A început sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat

nichiduta.ro

Mii de absolvenţi de liceu dâm-boviţeni s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, care începe astăzi, pentru prima dată cu probele scrise.
Ministerul Educaţiei anunţă că pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat s-au înscris 39.435 de absolvenţi de liceu. Dintre aceştia, 24.690 sunt din promoţia curentă, iar 14.745 din seriile anterioare.
În 21 august, are loc proba scrisă la Limba şi literatura română, în 22 august, va fi proba la Limba şi literatura maternă, iar miercuri, 23 august, se va desfăşura proba obligatorie a profilului. Probele scrise se încheie joi, 24 august, cu proba la alegere a profilului şi specializării.
Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română începe vineri, 25 august, şi continuă luni, 28 august, când este programată şi proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă.
Evaluarea competenţelor digitale se va derula în zilele de 29 şi 30 august, urmând ca evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională să se desfăşoare în 30 şi 31 august.
Afişarea primelor rezultate şi depunerea contestaţiilor vor avea loc în 1 septembrie, iar afişarea rezultatelor finale este programată pentru 6 septembrie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro