Published On: mar, iul. 11th, 2017

A început modernizarea sistemului de iluminat public cu LED-uri în Fieni

nichiduta.ro

Primăria oraşului Fieni şi-a propus să schimbe sistemul de iluminat stradal clasic, costisitor şi depăşit, cu unul pe LED-uri. Ca în toate domeniile de activitate, principalul obiectiv al administraţiei de la Fieni este gestionarea mai eficientă a banului public în favoarea investiţiilor pe termen lung. În acest caz, implementarea noului sistem va însemna pentru Fieni o factură mai mică la iluminatul public. Deja s-au montat LED-uri pe străzile Republicii şi ing. Aurel Rainu, axul central al oraşului Fieni.
„După cum aţi observat, pe străzile Republicii şi ing. Aurel Rainu, axul central al oraşului, s-au montat lămpi pentru iluminat public cu leduri, care asigură o lumină mult mai puternică şi mai plăcută, iar consumul de energie electrică este substanţial redus.
Această activitate a fost menţionată în oferta electorală, iar noua echipă managerială a pus-o în aplicare, ca de altfel şi alte realizări”, a scris primarul lulian Tătulescu pe pagina de socializare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro