A început asfaltarea pe străzile din Ocniţa

Locuitorii comunei dâmboviţene Ocniţa au motiv de bucurie, pentru că, odată cu vremea bună a început şi asfaltarea străzilor Gloriei, Cămine Pădure, Aleea Lacului, Gloriei, Tineretului.
Comuna dâmboviţeană Ocniţa beneficiază de finanţare prin PNDL 2 pentru proiectul ce vizează modernizarea drumurilor locale în comuna Ocniţa. Este vorba despre asfaltarea mai multor străzi, în total 6 km de asfalt. Valoarea proiectului este de 4.265.918 lei. Potrivit, edilului Eduard Barcău vor fi asfaltate străzile: Aleea Sipote, Tineretului, Valea Dulce, Valea Pietrei, Renaşterii, Fundul Ocnei, Eternităţii, Aleea Bujorului, Prieteniei, Gloriei, Narciselor, Crizantemelor, Aleea Lacului, Florilor, Cămine Pădure, Luceafărului, Aleea Libertăţii şi Aleea Trandafirilor.
Administraţia de la Ocniţa a pregătit proiectul de extindere a reţelei de gaze
Edilul Eduard Barcău a ţinut să sublinieze faptul că la capitolul infrastructură rutieră este foarte mult de lucru, dar în acelaşi timp este de muncă şi la extinderea reţelelor de gaze şi energie. În cel mai scurt timp, administraţia de la Ocniţa va finaliza şi un proiect privind extinderea reţelei de gaze din comună ce va fi depus pe noul Program Naţional de Dezvoltare Locală, respectiv PNDL 3.
PNDL 3 va oferi posibilitatea finanţării lucrărilor de distribuţie de gaze naturale pentru UAT-uri.
Pod şi calea de acces în cartierul Veteranilor, o nouă investiţie în comuna Ocniţa
Edilul Eduard Barcău nu a ezitat să-şi anunţe comunitatea că, zilele trecute a fost semnat un nou contract de finanţare în valoare de 16 miliarde lei vechi pentru o investiţie mult aşteptată, podul de acces în cartierul Veteranilor. Săptămâna aceasta a fost lansată în SICAP licitaţia pentru execuţie. Cu aceşti bani se va realiza un pod şi calea de acces în cartierul Veteranilor. Modernizarea infrastructurii rutiere în acest cartier este un obiectiv aşteptat de foarte multă vreme. În acest cartier, accesul se face prin albia râului. Cu bani de la bugetul local, administraţia demarase amenjarea unui pod provizoriu, acum lucrurile se vor schimba radical având în vedere că, Guvernul a alocat banii necesari pentru investiţie. Cel mai probabil, în toamnă, cartierul Veteranilor îşi va schimba radical faţa.
Edilul Eduard Barcău a ţinut să mulţumească Guvernului României pentru alocarea pe care a făcut-o comunei Ocniţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două miliarde de lei pentru Prima Casă 2019

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a anunţat lansarea Programului Prima Casă 2019, fiind primit, din partea Ministerului Finanţelor Publice, acordul de distribuire pentru suma de 1,987 miliarde lei, din plafonul total de 2 miliarde lei alocat pentru anul 2019. Potrivit reprezentanţilor Fondului, probabil suma este mai […]