Published On: joi, feb. 14th, 2019

A început al cincilea proiect pe zona de Educaţie început în acest an

nichiduta.ro

Chiar dacă suntem abia la jumătatea lunii februarie, Primăria Târgovişte a început lucrările la al cincilea obiectiv de investiţii pe zona de Educaţie. Este vorba despre execuţia proiectului de reabilitare, modernizare extindere şi dotare a Creşei nr. 14 „Neghiniţă”, cu o valoare de 4,5 milioane de lei şi o durată de execuţie de 24 de luni. În legătură cu acest proiect, primarul Cristian Stan a precizat că s-a optat şi pentru component de extindere pe fondul cererii mari, care în ultimii ani a depăşit numărul de locuri din creşe şi grădiniţe. Pe parcursul lucrărilor, activitatea creşei a fost relocată în grădiniţa nr. 14, dar au fost şi discuţii cu constructorul, pentru finalizarea proiectului mai devreme decât termenul din contract.
La vizita în teren au mai participat viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, Cosmin Bozieru, consilierul Primarului, directori din cadrul Primăriei Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro