Published On: mie, oct. 18th, 2017

A început a XII-a ediţie a Simpozionului „Calitatea Energiei Electrice – CEE 2017”

nichiduta.ro

A XII-a ediţie a Simpozionului de interes naţional „Calitatea Energiei Electrice – CEE 2017” este găzduită, timp de două zile, de Institutul de Cercetare al Universităţii Valahia. Este a zecea ediţie consecutivă organizată în Municipiul Târgovişte de Societatea Energetică Electrica SA, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord, Universitatea Politehnică Bucureşti, Universitatea Valahia şi Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Târgovişte. Vorbim de o manifestare de tradiţie, care a reuneşte şi de această dată energeticieni de elită, reprezentând toate ramurile specifice acestui domeniu economic major: producători de energie electrică, furnizori, distribuitori şi zona de reglementare. Au participat la sesiunea de deschidere Cătălin Stancu – director general Electrica SA, Valentin Brănescu -director general SDEE Muntenia Nord, Maria Mânecuţă – director în cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, reprezentanţi ai celor două univerşităţi dar şi din partea autorităţilor judeţene şi locale. Instituţia Prefectului a fost reprezentată de subprefectul Florina Mureşan, din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a participat consilierul Mihai Puşcaşiu, iar Municipiul Târgovişte a fost reprezentat de viceprimarul Monica Ilie.
Temele abordate pe parcursul celor două sesiuni de comunicări au vizat determinarea parametrilor de calitate a energiei electrice, standarde specifice, tehnici şi aparatură de monitorizare şi măsurare, aplicaţii software specifice, sisteme on-line, soluţii moderne în domeniul măsurării. S-a vorbit şi despre calitatea energiei electrice în conexiune cu funcţionarea pieţelor de energie electrică, de organizarea şi prelucrarea datelor de feed-back de la consumatori.
„Această ediţie, a spus Eduard Bănică, directorul SDEE Târgovişte, continuă schimbul de experienţă, idei şi soluţii vizând rezolvarea problemelor de calitate a energiei electrice şi a serviciului de distribuire a energiei electrice, în contextual creşterii continue a exigenţei clienţilor.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro