A împuşcat un bărbat cu un pistol cu aer comprimat, deţinut ilegal

Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, din Gura Ocniţei, cu privire la faptul că a fost împuşcat de o persoană.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, persoana vătămată a fost împuşcată cu un pistol cu aer comprimat de un tânăr de 22 de ani, din judeţul
Ilfov. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
De asemenea, din cercetări a reieşit că bănuitul a achiziţionat arma din Germania în cursul lunii iunie a.c., fiind introdusă ilegal în România.
În cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, nere-spectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii dâmboviţeni, alături de copii şi în vacanţă!

Structura de prevenire a criminalităţii, în colaborare cu poliţiştii criminalişti, au organizat o activitate pentru prevenirea comportamentelor delincvente şi a victim-izării minorilor. La activitate au participat copii de la Organizaţia Salvaţi Copiii, Asociaţia Provita Târgovişte 2003 şi Hera Kids Afterschool. Elevii au urmărit curioşi tehnicile de lucru şi dotarea laboratorului […]