A furat 15.439 de lei dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe raza oraşului Găeşti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 35 de ani, din Costeştii din Vale, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în ziua de 14 septembrie a.c., ar fi sustras 15.439 de lei, dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe raza oraşului Găeşti.
Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Pentru prevenirea furturilor din autoturisme, poliţiştii le recomandă cetăţenilor:
Asiguraţi de fiecare dată autoturismul, încuiaţi portierele chiar şi atunci când coborâţi pentru câteva secunde. Verificaţi dacă acestea s-au închis chiar dacă aveţi impresia că telecomanda a activat închiderea.
Nu lăsaţi nici măcar un geam întredeshis!
Eliminaţi pe cât posibil tentaţia! Nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile etc.) care să-i atragă pe hoţi.
Dacă sunteţi victima sau martorul unei asemenea infracţiuni, apelaţi de îndată numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau anunţaţi imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dinamica scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar la data de 6 octombrie 2020

Ministerul Educaţiei şi Cercetării monitorizează dinamica scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, la nivel naţional, aceasta fiind influenţată de evoluţia situaţiei epidemiologice din fiecare judeţ.Prin urmare, marţi, 6 octombrie, în conformitate cu datele transmise de inspectoratele şcolare judeţene (inclusiv ISMB), se înregistrează următoarea situaţie: 12.474 de unităţi de […]