A fost inaugurată Grădiniţa cu program prelungit nr. 13

Mai devreme cu două luni, au fost încheiate lucrările de reabilitare a Grădiniţei cu program prelungit nr. 13, investiţia fiind inaugurată în prezenţa primarului Cristian Stan, a viceprimarilor Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, a mai multor şefi de direcţii din Primăria Târgovişte.
A avut loc o slujbă de sfinţire iar conducerea instituţiei a primit cadou o icoană din partea ÎPS Părinte Nifon, Mitropolit şi Arhiepiscop al Târgoviştei. Cu prilejul redeschiderii grădiniţei, primarul Cristian Stan a reamintit că a fost un proiect în valoare de 2,7 milioane de lei, finanţat prin Programul Naţional de

Dezvoltare Locală, sumă care a acoperit lucrările de înlocuire a acoperişului, refacerea instalaţiei termice, asigurarea dotărilor. Pe cheltuiala administraţiei publice locale au fost amenajate curtea, împrejmuirea şi un spaţiu de joacă.
La Grădiniţa cu program prelungit nr.13, care împlineşte 45 de ani de existenţă, sunt înscrişi 285 de copii. La această dată sunt în lucru încă nouă obiective de investiţii în infrastructura educaţională preuniversitară din Târgovişte, finanţate cu fonduri europene, cu bani de la bugetul de stat şi cu fonduri de la bugetul local, cum este cazul bazei sportive de la Colegiul Naţional Constantin Carabella.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul Cezar Preda, despre realizări ale Guvernului PNL în primele două luni de mandat

Deputatul Cezar Preda a nominalizat şi popularizat ceea ce a apreciat drept principalele realizări ale guvernului Partidului Naţional Liberal, în cele două luni de la învestire. Enumerarea începe cu eliminarea supraimpozitării contractelor part-time, a split TVA, a supraaccizei la carburanţi şi corectarea prevederilor toxice ale OUG 114. Guvernul liberal a […]