A fost finalizat proiectul de la Creşa nr. 8. Capacitatea a crescut cu 80 de locuri!

Au fost finalizate lucrările la proiectul de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare de la Creşa nr. 8, moment marcat printr-o conferinţăde presă susţinută de primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, cu participarea administratorului public Gabriel Boriga şi a viceprimarilor Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.
A spus primarul Cristian Stan cu acest prilej că investiţia a fost realizată prin PNDL, fiind majorată semnificativ suprafaţa utilă, ceea ce permite suplimentarea cu 80 de locuri. Este primul proiect finalizat din cele 11 aflate în derulare pe zona educaţională, pe 1 octombrie fiind prognozată deschiderea Creşei nr. 14, va urma Creşa nr. 13 pe 1 noiembrie şi tot în prima parte a lunii octombrie va fi deschisă Şcoala Gimnazială nr. 8 „Mihai Viteazul”.
Edilul a declarat că începutul de an şcolar găseşte creşele, grădiniţele, şcolile şi liceele târgoviştene pregătite. A fost asigurat un buget care să permită începerea activităţii în bune condiţii şi a transmis părinţilor să aibă încredere că autorităţile locale au făcut tot ce se putea pentru a asigura siguranţa copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJSU Dâmboviţa a aprobat scenariile de începere a anului şcolar pentru fiecare unitate în parte

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a aprobat scenariul de începere a activităţii didactice pentru fiecare unitate din învăţământul preuniver-sitar în parte.Mai mult de jumătate din şcoli şi grădiniţe îşi vor relua activitatea după scenariul 2, între acestea şi toate unităţile din Târgovişte.Sunt 68 de instituţii, preponderent din mediul […]