A fost dat în folosinţă locul de joacă din Cartierul Sagricom

Spre bucuria celor mai mici locuitori din Cartierul Sagricom, a fost dat în folosinţă un loc de joacă modern, care dispune de toate utilităţile necesare. Cu prilejul vizitei în teren, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a precizat că a fost reame-najată complet o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Astfel, aparate moderne au fost montate în locul celor degradate, suprafaţa de joacă a fost acoperită cu tartan şi împrejmuită, a fost montată instalaţie de iluminat public.
Primarul Cristian Stan a adăugat că acesta este doar primul obiectiv dat în folosinţă în Cartierul Sagricom şi realizat prin programul primăriei. În cel mult trei săptămâni vor începe lucrările de asfaltare a străzilor, trotuoarelor şi a locurilor de parcare, astfel încât la sfârşitul lunii septembrie să fie reabilitată toată zona. Tot în septembrie vor începe lucrările la viitoarea grădiniţă, obiectiv care va fi realizat de Ministerul Educaţiei în parteneriat cu Primăria Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Interdicţii privind înmatricularea autovehiculelor cu volanul pe dreapta

A fost în dezbatere publică până la finalul lunii iulie şi urmează să intre în vigoare, după publicarea în Monitorul Oficial ordinul de ministru prin care va fi drastic restricţionată înmatricularea în România a autove-hiculeler cu volanul pe partea dreaptă . Sunt exceptate autovehiculele speciale utilizate în serviciile publice comunitare, […]