Published On: joi, aug. 3rd, 2017

A fost asfaltată Strada Crişan

nichiduta.ro

După executarea racordurilor la reţeaua de canalizare şi amenajarea terasamentului, pe strada Crişan au fost amenajate tro-tuoarele şi s-a trecut la turnarea celor două straturi de asfalt. Calitatea execuţiei a fost urmărită de primarul Cristian Stan, care a efectuat, ieri dimineaţă, o vizită în teren. Cu acest prilej, edilul a precizat că lucrările la acest pachet de străzi, în lungime totală de aproximativ 3,5 kilometri, au demarat cu finanţare de la bugetul local dar vor fi continuate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Primăria Târgovişte a decontat o cincime din valoarea lucrărilor contractate, restul, până la 2,5 milioane de lei urmând să fie alocat din la bugetul ministerului amintit.
Se lucrează şi pe strada Justiţiei, unde asfaltarea va începe săptămâna viitoare şi urmează strada Gimnaziului, cu lucrări mai complexe, întrucât trebuie realizat şi un proiect de canalizare. La vizita în teren au participat şi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro