A doua serie de bilete de tratament pentru pensionarii dâmboviţeni numără 66 de locuri

Ş.E.

DAMBOVITA_PERICOL_DE_INCENDIU_LA_CRUCEA_ROSIE-transfer_ro-24apr-d3f5f9Pentru a doua serie de bilete de tratament balnear din anul 2013 au fost alocate, în mod automat, Casei de Pensii Dâmboviţa 66 de bilete în unităţile de tratament din proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice (sucursale ale Societăţii Comerciale de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă – TBRCM SA – foste UTB).
„Cele 66 de bilete sunt repartizate astfel: SC TBRCM – Pucioasa: 47 de bilete; SC TBRCM – Covasna: 7 bilete; SC TBRCM -Amara: 5 bilete; SC TBRCM – Olăneşti: 7 bilete”, ne-a declarat Daniela Stoenescu, purtător de cuvânt la CJP Dâmboviţa.
„Data intrării în staţiune este cuprinsă în perioada 29 aprilie – 2 mai 2013. Biletele se pot achiziţiona de la sediul CJP Dâmboviţa în perioada 23-25 aprilie a.c., de la ghişeul Compartimentului „Bilete de tratament”, la parterul instituţiei.
Pentru acest an, cererile se pot depune cu cel puţin 30 de zile anterioare lunii în care se solicită biletul, iar contribuţia individuală este de 50% din cuantumul total brut al drepturilor de pensie.
Cererile se completează numai pe formularul aprobat şi se pot transmite prin poştă, fax, e-mail sau se pot depune personal la Casa de Pensii.
Criteriile de acordare, noul formular de cerere şi lista aprobată pentru a doua serie sunt afişate pe site-ul instituţiei şi la sediu. _ Având în vedere că această serie cuprinde Sărbătorile Pascale, nu toţi cei cărora li s-a aprobat cererea privind eliberarea biletului de tratament în această perioadă au confirmat faptul că se vor prezenta pentru eliberarea biletului de tratament, motiv pentru care, în zilele de joi şi vineri, respectiv 25 şi 26 aprilie 2013, se pot elibera bilete de tratament solicitanţilor în limita celor rămase disponibile”, a mai precizat Daniela Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Muzeele dâmboviţene sunt deschise în intervalul 1-6 mai 2013

Dacă bugetarii aşteaptă cu sufletul la gură minivacanţa cuprinsă între 1 Mai şi Paşte, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte anunţă că în intervalul 1 mai – 6 mai 2013, toate muzeele componente sunt deschise pentru vizitare, inclusiv în ziua de luni, când în mod normal muzeele sunt închise. Ovidiu […]