A CINCEA VICTORIE CONSECUTIVĂ CSBT Alexandria – CSM Târgovişte, 54-66 ( 14-22, 17-13, 15-15, 8-16)

Mihai ROŞOIU

csmBaschetbalistele Municipalului şi-au respectat statutul de campioane! Înţelegând, în cele din urmă, la ce formaţie au ajuns, jucătoarele de la Târgovişte au spulberat tot în campionat în ultimele 5 jocuri. Ultima victimă a fost CSBT Alexandria. CSM-ul a dat uitării înfrângerea din tur şi a răzbunat formaţia din Teleorman. E adevărat, cu mici emoţii, campioana a reuşit o victorie superbă în Sala din Craiova. Trioul Cosby – Green -Wampler a fost decisiv şi în această partidă. Cele 3 americance au înscris 52 din cele 66 de puncte ale echipei. Zestrea de puncte a oaspetelor a fost completată de Andreea Orosz, Larisa Toma, Net Thompson, fiecare cu câte 4 puncte şi de Ildiko Nagy cu 2 puncte.
CSM e pe 4 în Liga Naţională
Campiona şi-a depăşit obiectivul stabilit la începutul sezonului, şi anume clasarea pe locurile 7-8. După această victorie, echipa pregătită de Predrag Vasic a urcat pe locul 4 în campionat, cu mult peste aşteptările oficialilor. Şefii campioanei mai au timp până pe 29 ianuarie să aducă întăriri. Nu de alta, dar parcă miroase a finală şi în acest sezon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prins la Braconaj

Poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat o acţiune pe raza judeţului, în vederea prevenirii şi combaterii actelor de braconaj cinegetic. Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 55 de ani, din comuna Cândeşti, în timp ce se afla pe un fond de vânătoare din localitatea Gemenea, având asupra sa o armă de […]