Published On: vin, ian. 22nd, 2016

A CINCEA VICTORIE CONSECUTIVĂ CSBT Alexandria – CSM Târgovişte, 54-66 ( 14-22, 17-13, 15-15, 8-16)

nichiduta.ro

csmBaschetbalistele Municipalului şi-au respectat statutul de campioane! Înţelegând, în cele din urmă, la ce formaţie au ajuns, jucătoarele de la Târgovişte au spulberat tot în campionat în ultimele 5 jocuri. Ultima victimă a fost CSBT Alexandria. CSM-ul a dat uitării înfrângerea din tur şi a răzbunat formaţia din Teleorman. E adevărat, cu mici emoţii, campioana a reuşit o victorie superbă în Sala din Craiova. Trioul Cosby – Green -Wampler a fost decisiv şi în această partidă. Cele 3 americance au înscris 52 din cele 66 de puncte ale echipei. Zestrea de puncte a oaspetelor a fost completată de Andreea Orosz, Larisa Toma, Net Thompson, fiecare cu câte 4 puncte şi de Ildiko Nagy cu 2 puncte.
CSM e pe 4 în Liga Naţională
Campiona şi-a depăşit obiectivul stabilit la începutul sezonului, şi anume clasarea pe locurile 7-8. După această victorie, echipa pregătită de Predrag Vasic a urcat pe locul 4 în campionat, cu mult peste aşteptările oficialilor. Şefii campioanei mai au timp până pe 29 ianuarie să aducă întăriri. Nu de alta, dar parcă miroase a finală şi în acest sezon!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro