Published On: mar, iul. 9th, 2019

A căzut de la etajul al treilea al unui hotel din zona Padina – Peştera

Concediu cu final nefericit pentru un turist aflat în zona montană dâmboviţeană Padina-Peştera. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a ajuns în stare gravă la spital în noaptea de duminică spre luni, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din zona Padina – Peştera, din Munţii Bucegi.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00. Din informaţiile pe care le deţinem se pare că bărbatul a ieşit pe balcon să vadă cum plouă, moment în care a căzut de la etajul al treilea al hotelului. A avut un dram de noroc, pentru că bărbatul a ajuns pe acoperişul unei anexe, suferind traumatisme destul de grave însă dacă ar fi ajuns direct pe sol, nu ar mai fi existat şanse de supravieţuire. La faţa locului au ajuns echipajele de prim ajutor, bărbatul a fost stabilizat şi transportat la spitalul din Sinaia. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauze nefericitului eveniment.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>