A AMENINŢAT CU PISTOLUL UN BĂRBAT

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 29 mai a.c., bănuitul, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului Moreni, ar fi ameninţat cu o armă neletală supusă autorizării, deţinută în mod legal, un bărbat de 41 de ani. Totodată, bărbatul ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, iar, ca măsură complementară, s-a dispus indisponi-bilizarea armei.
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Virgil Guran. preşedinte PNL Dâmbovita: "Proiectul DN 7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă"

Preşedintele PNL Damboviţa, Virgil Guran, a anunţat, prin intermediul unei declaraţii de presă, deblocarea proiectului de extindere la patru benzi a DN 7, între Bâldana şi Titu. Este un pas important după ani de amânări şi tergiversări şi trebuie amintit aici că Guvernul României, s-a angajat încă din 2007 să […]