A ajuns pe contrasens şi a izbit un alt autoturism

0 0

Accident grav, pe Şoseaua Găeşti, din municipiul Târgovişte.Două maşini avariate, o persoană rănită şi un magazin distrus, după ce un şofer a pătruns pe contrasens. Şoferul vinovat, dar şi un alt conducător auto au ajuns la spital. Accidentul s-a produs din cauza unui şofer, care circula la volanul unui Audi dinspre Colanu spre Târgovişte. La un moment dat, acesta a pătruns pe con-trasens, şi s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar, ulterior a ricoşat într-nu magazin. În urma impactului şi autoturismul care circula regulamentar şi era condus de şeful unei unităţi bancare din Târgovişte a fost proiectat într-o bordură. Imediat la faţa locului s-au deplasat pompierii, ambulanţa şi poliţiştii. Poliţiştii de la Rutieră s-au deplasat la faţa locului pentru a face cercetări. Ei i-au întocmit şoferului vinovat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor stabili cu exactitate cauzele accidentului.
Neadaptarea vitezei la conditiile de drum reprezinta una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!
Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum si de trafic!
Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri neregulamentare!
Folosiţi corect luminile, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, ploaie abundentă sau ceaţă densă! Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!
Folosiţi centura de siguranţă – vă poate salva viaţa în caz de accident; Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice;
Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi! Planificaţi-vă în aşa fel călătoriile, încât să nu parcurgeţi într-o zi mai mult de 300 de kilometri.
Este chiar indicat să opriţi din când în când, pe parcursul traseului, pentru a vă destinde şi a vă reface forţele!
Acordaţi un plus de atenţie conducerii prin intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacele de transport în comun sau a altor autovehicule, vitezei cu care rulaţi, pentru a putea în orice moment manevra şi opri în deplină siguranţă autoturismul, dacă situaţia o impune!
Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Iarna încă le dă bătăi de cap şoferilor în masivul dâmboviţean Bucegi

La sfârţitul săptămânii, in masivul dâmboviţean Bucegi, iarna şi-a spus din nou cuvântul. În urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unei persoane. Tânărul din municipiul Târgovişte se afla cu o autoutilitară, în deplasare pe DJ 714 Moroeni – […]