A ajuns cu maşina în gardul unei case din satul Lazuri, comuna Comişani

Poliţiştii au fost anunţaţi despre faptul că o maşină ce circula pe DJ 711, satul Lazuri, comuna Comişani, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit în gardul unui localnic, pe care l-a distrus.
O familie din satul Lazuri, comuna Comişani a trăit clipe de groază după ce s-a trezit în toiul nopţii cu o maşină în curte şi gardul distrus. Din primele date, se pare că şoferul autoturismului, în vârstă de 27 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a părăsit carosabilul, moment în care s-a proptit în gardul unei case din satul Lazuri, comuna Comişani.
Un alt autoturism a ajuns într-un stâlp de electricitate pe DN 7 Titu. Din fericire, în amble situaţii nu au fost victime doar pagube material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii pot emite un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile în cazurile de violenţă domestică

De la 28 decembrie 2018, poliţiştii care intervin la cazuri de violenţă domestică pot emite, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, astfel încât victima nu va mai fi nevoită să aştepte unul încuviinţat de judecător. Ordinul de […]