Published On: vin, ian. 11th, 2019

A acroşat şi accidentat o căprioară care şi-ar fi făcut apariţia pe partea carosabilă

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi de către un conducător auto cu privire la faptul că pe raza localităţii Costeştii din Deal a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat, din Puntea de Greci, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional 7, la ieşirea din localitatea Costeştii din Deal, a acroşat şi accidentat o căprioară care şi-ar fi făcut apariţia pe partea carosabilă.
Fiind testat cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro