BAC 2020: 125 de absenţi la proba la alegere a profilului, încă un candidat eliminat pentru tentativă de fraudă!

Date:

La ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat – E)d): proba la alegere a profilului şi specializării, în Dâmboviţa rata de participare a fost de 96,23%.
Astfel, dintre cei 3343 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testului scris la una dintre cele 10 discipline s-au prezentat 3217 de candidaţi (Biologie -1139, Chimie – 108, Fizică – 189, Economie – 24, Filosofie – 10, Geografie

  • 1394, Informatică – 91, Logică, argumentare şi comunicare – 116, Sociologie
  • 53 şi Psihologie – 93). 125 de candidaţi au absentat, iar unul a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.
    Nu au fost candidaţi cu temperatură peste 37.30C şi un singur candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Cei doi eliminaţi pentru aceeaşi culpă (cel din ziua anterioară şi cel de astăzi) nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.
Primele rezultate vor fi afişate marţi, 30 iunie, până în ora 12.00. În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), precum şi cu solicitarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii examenelor naţionale cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.
Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 20:00 şi pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 -12:00. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.
Rezultatele finale vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...