ANUNŢ DE PARTICIPARE

Date:

ANUNŢ DE PARTICIPARE ÎN VEDEREA ATRIBUIRII CONTRACTELOR DE FINANŢARE NERAMBURSABILĂ DIN BUGETUL CENTRULUI JUDEŢEAN DE CULTURĂ DÂMBOVIŢA PENTRU PROGRAME ŞI PROIECTE CULTURALE DE INTERES JUDEŢEAN, SESIUNEA I 2020
1. Autoritatea contractantă: Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, cu sediul în Târgovişte, str. Al. I. Cuza, nr. 15, cod poştal 130007, judeţul Dâmboviţa, telefon/fax 0245/613112, e-mail office@cjcd.ro, cod fiscal 26955672.
2. Obiectul: Finanţarea nerambursabilă a unor programe, proiecte şi acţiuni culturale de interes judeţean din bugetul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa pentru anul 2020.
3. Procedura aplicată: Selecţie de proiecte – organizată în baza procedurii de atribuire a contractelor de finanţare nerambursabilă din bugetul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa pentru programe şi proiecte culturale, a prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, a O.G. nr. 51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale, actualizată. Sursele de finanţare şi de plată: bugetul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în limita sumei de 50.000 lei, pentru programe, proiecte şi acţiuni culturale.
4. Data limită pentru depunerea ofertelor: 15 aprilie, ora 16.00.
5. Adresa la care trebuie transmise/ depuse ofertele, în plic sigilat: Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Târgovişte, str. Al. I. Cuza, nr. 15, cod poştal 130007, judeţul Dâmboviţa, la Secretariatul unităţii, într-un exemplar, tehnoredactat în limba română în format electronic (formularele completate de mână nu sunt acceptate).
6. Documentaţia pentru solicitarea de finanţare nerambursabilă se poate obţine de la Secretariatul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa sau de pe site-ul acestuia www.cjcd.ro. Aceasta este specificată în Procedura de atribuire a contractelor de finanţare nerambursabilă din bugetul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa pentru programe şi proiecte culturale.
7. Perioada de depunere a proiectelor 16 martie – 15 aprilie 2020.
8. Evaluarea şi selecţionarea proiectelor culturale în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă se vor face în intervalul 21 – 27 aprilie 2020 de către Comisia de selecţie a ofertelor culturale, constituită conform legii. Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se face exclusiv pe baza selecţiei de proiecte, procedură care permite atribuirea unui contract de finanţare nerambursabilă din fonduri publice, prin selectarea acestuia de către comisia de selecţie a ofertelor culturale. Atribuirea contractelor de finanţare se va face în ordinea descrescătoare a punctajului total obţinut de către fiecare solicitant şi în limita bugetului alocat pentru finanţarea nerambursabilă de programe, proiecte şi acţiuni culturale.
9. Data anunţării rezultatelor: 28 aprilie 2020. Rezultatul selecţiei de proiecte culturale se va publica pe site-ul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.
10. Depunerea contestaţiilor: în termen de trei zile lucrătoare de la data anunţării rezultatelor.
11. Răspunsul la contestaţii: în termen de maxim cinci zile lucrătoare de la data depunerii contestaţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Cardurile de alimente sunt  încărcate zilele acestea cu o nouă tranșă de 250 de lei

 Cardurile de alimente (tichete sociale) sunt  încărcate cu o...

Zilele județului Dâmbovița: Concerte, artificii și emoție în Parcul Chindia

Zilele județului Dâmbovița au încheiat cu succes cea de-a...

Incendiu, la o  hală din Răcovița

Un incendiu a izbucnit în jurul orei 00:02 la...