Se lucrează pe toate şantierele deschise pe şoseaua de centură a Municipiului Târgovişte

Date:

Constructorii de pe toate cele cinci loturi în care a fost împărţit proiectul centurii rutiere a Municipiului Târgovişte, profită din plin de vremea neaşteptat de bună şi lucrează intens pe toate şantierele deschise. Ne-am convins de asta într-un scurt raid, alături de primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga şi vicepri-marii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.
O primă oprire a fost pe drumul nou, construit de la „0”, care va face legătura între străzile Gimnaziului şi Mihai Bravu. Se lucrează la terasa-ment, la apărarea de mal şi, tot în zonă, a fost făcută organizarea de şantier pentru skate-

parkul care va fi amenajat în zona limitrofă Parcului Chindia şi Grădinii zoologice, pe o suprafaţă de 4000 metri pătraţi. Echipele de muncitori sunt la lucru şi pe pasarela spre Aninoasa, la amenajarea rampei de la podul nou, de la Teiş, la pasarela de pe Str. Petru Cercel.
Primarul Cristian Stan a precizat că, zilnic, sunt la lucru peste 100 de muncitori şi 25 de utilaje, lucrările fiind în graficele asumate. La Aninoasa a fost turnată şapa de egalizare, se lucrează în prezent la rosturi şi, în cel mult 45 de zile, va fi turnat asfalt pe un sens de mers.
Tot în această perioadă se lucrează la staţiile de pompare a apelor pluviale, amplasate pe Calea lalomiţei şi pe Petru Cercel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Evoluția prețurilor la asigurările RCA

Evoluția prețurilor la asigurările RCA (Răspundere Civilă Auto) în...

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...