VICTORIE ACOLO UNDE NU SE AŞTEPTA NIMENI

Date:

Chindia Târgovişte a învins în deplasare Astra Giurgiu, scor 2-1 (Neguţ ’80, Yameogo ’83 / Răduţ ’90+2), în primul meci al etapei cu numărul 24 din Liga 1.
Chindia a dezmembrat în ultimele 10 minute echipa lui Bogdan Andone, echipă blocată pe zero în acest început de an în care anunţa că trage la titlu.
Frig, puţină zăpadă, decor de iarnă, la Giurgiu, unde Astra încerca să-şi revină după şocul cu Dinamo, pe pielea micuţei Chindia. Budescu lipseşte încă o dată, iar atunci când unul dintre „gemenii” lui Bogdan Andone nu e pe teren, lucrurile scârţâie.
Alibec e cu poftă de joc, el driblează, el pasează, el centrează, intră ca un vifor prin apărarea adversă, însă Benga, Diallo şi compania sunt de netrecut. Nici nu-l prea ajută nimeni. Astra se zvârcoleşte, forţează, dar mereu totul se năruie acolo, în preajma careului. Doar Tamaş

încearcă să mai aducă ceva lumină cu diagonalele lui. Cuminte, organizată, ţepoasă, Chindia nu lasă culoare. Are chiar prima ocazie, dar Lazar a scos şutul lui Berisha (35). Răspunde Begue, însă şi Moldovan e unde trebuie, scrie gsp.ro.
MĂCEL DE FINAL
Neputinţa gazdelor a fost ca o injecţie cu tupeu pentru Chindia. Giurgiuvenii se chinuie să iasă, să ajungă dincolo, să creeze ceva. Aşteaptă totul de la Alibec. lntră şi Fatai, poate aşa merge. Aş! Nimic, nimic! Chindia nu aşteaptă invitaţii. Yameogo o dă în bară, de avertisment. Neguţ loveşte primul, apoi Yameogo taxează şi el degringolada totală. Chindia se joacă cu ocaziile. În prelungiri, Răduţ doar reduce dezastrul. Dar Astra a rămas îngheţată în 2020, e pe zero. Grijile retrogradării sunt uneori mai bune decât pretenţiile la titlu. lar Bogdan Andone e în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...