Protocol de colaborare între Camera pentru Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte

Date:

Cum am anticipat, noua echipă din fruntea Camerei pentru Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa – preşedinte Valentin Calcan, aduce un plus de determinare şi inovaţie pentru revigorarea mediului local de afaceri. Un pas important pe acest traiect a fost făcut ieri dimineaţă, odată cu semnarea protocolului de colaborare dintre CCIA şi Primăria Târgovişte. Documentul a fost semnat de preşedintele Camerei, dl. Valentin Calcan, şi primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan. La eveniment au participat şi administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu. Cei doi semnatari au scos în evidenţă faptul că este urmărit interesul comun, anume îmbunătăţirea mediului de afaceri local, promovarea comunităţii de afaceri din municipiul Târgovişte şi atragerea de investiţii. Preşedintele Camerei de Comerţ, a declarat primarul Cristian Stan, va avea statut de invitat permanent la şedinţele Consiliului Local, la şedinţele de comisii şi va putea să formuleze şi să susţină puncte de vedere în legătură cu proiectele de

hotărâre care au impact pe ceea ce înseamnă mediul de afaceri.
„Din păcate, a adăugat edilul, Camera de Comerţ nu a jucat, până acum, rolul pe care trebuia să-l joace în cadrul comunităţii. Am convingerea că lucrurile se vor schimba de acum înainte şi un prim pas important îl facem astăzi, anume semnarea unui protocol de colaborare între Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură şi Primăria Târgovişte. Ce se întâmplă astăzi este un act de normalitate într-o comunitate locală în care se urmăreşte cu onestitate interesul general.”
„Sunt convins că toate companiile, prin reprezentanţii lor, au avut şi au uşa deschisă aici, la Primăria Târgovişte, a

punctat la rândul său preşedintele Valentin Calcan. Dar mai cred că, până la urmă, rolul Camerei de Comerţ este de a aduna toate doleanţele mediului de afaceri şi a le prezenta într-un mod organizat, iar apoi, de a le şi urmări astfel încât să putem realiza cât mai multe dintre ele.
Eu sunt extrem de bucuros pentru faptul că domnul primar a acceptat să încheiem acest protocol. Este primul protocol pe care îl încheie Camera de Comeţ,Industrie şi Agricultură Dâmboviţa. Nu ne oprim aici, încercăm să încheiem protocoale şi cu alte autorităţi şi instituţii publice, totul pentru antreprenorul dâmboviţean, pentru investitorii dâm-boviţeni. Acesta este rolul nostru, să ne promovăm afacerile şi să avem un dialog corect şi onest cu autorităţile locale. Cred în rolul Camerei de Comerţ de a avea o responsabilitate socială, fiecare companie trebuie să se întoarcă către comunitate. Până la urmă, fiecare firmă îşi trage seva din cadrul comunităţii locale, fie că vorbim de infrastructură, fie că vorbim de forţa de muncă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Razie pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, în colaborare cu...

Percheziții la Bălteni, vizate centrele de fier vechi 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au ...

Săptămâna Siguranței Școlare pentru elevi ai Liceului Tehnologic „Spiru Haret” Târgoviște

S-a desfășurat o nouă activitate de prevenire a consumului...